املت نخودفرنگی، صبحانه‌ای لذیذ و سالم است که طعمی منحصر به فرد دارد. شما می‌توانید روش تهیه این املت را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

نخودفرنگی پخته1 پیمانه

تخم مرغ 4 عدد

نمک و فلفل به میزان دلخواه

پودر پنیر پارمسان 1 قاشق غذاخوری

روغن 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه  

1- داخل یک ماهیتابه 2 قاشق غذاخوری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.

2- تخم مرغ‌ها را داخل یک کاسه بشکنید و با چنگال هم بزنید تا یک‌دست شود سپس نمک و فلفل اضافه کنید و داخل ماهیتابه بریزید و پخش کنید.

3- نخودفرنگی‌های پخته را روی مایه بریزید و کمی تکان دهید و صبر کنید تا املت سفت شود. املت را تا نیمه تا کنید و پس از این که یک طرف طلایی شود آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود. 

4- املت را در ظرف دلخواه سرو کنید و پنیر پارمسان را روی آب بریزید.

نوش جان!

,