سوفله پنیر یک خوراک لذیذ و اصیل فرانسوی است؛ که به عنوان صبحانه یا میان وعده سرو می‌شود. با دستورپخت زیر می‌توانید سوفله پنیر را در منزل تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

  

مواد لازم

آرد 50 گرم

کره 50 گرم

پنیر پیتزا 150 گرم

شیر 2 لیوان

تخم مرغ 5 عدد

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1-  ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید، کره را اضافه، و پس از این که آب شد آرد را چند بار الک کنید و کم کم اضافه و مخلوط کنید. 

2- شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا شیر جوش بیاید سپس شعله را خاموش کنید.

3- زرده و سفیده‌های تخم مرغ را از هم جدا کنید. ترکیب شیر و آرد را با زرده‌های تخم مرغ مخلوط کنید.

4- پنیر پیتزا را بلافاصله به مخلوط اضافه کنید تا با گرمای آن، پنیر آب شود.

5- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

6- سفیده‌های تخم مرغ و نمک را با همزن بزنید تا پف کند.(صبر کنید مایه سوفله خنک شود و به دمای اتاق برسد)

7- سفیده تخم مرغ زده شده را قاشق قاشق به مواد سوفله اضافه کنید و با یک لیسک به آرامی و در یک جهت مخلوط کنید.

8- ظرف سوفله یا یک پیرکس را چرب کنید و مایه سوفله را داخل ظرف بریزید؛ سپس در طبقه وسط فر  به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد و روی آن طلایی شود.

نکته: از آن جایی که سوفله باید پف داشته باشد، در تمام مدت پخت سوفله در فر، در فر را باز نکنید تا پف سوفله نخوابد.

سوفله را داغ سرو و نوش جان کنید.

,