کیک نسکافه‌ای، یک مدل کیک اسفنجی و خوش طعم است که همراه با چای، صبحانه یا میان وعده لذیذی محسوب می‌شود.

مواد لازم

آرد 2 پیمانه

شکر 1 پیمانه

تخم مرغ 6 عدد

کره 200 گرم

پودر نسکافه 2 قاشق چای‌خوری

بیکینگ پودر 2 قاشق چای‌خوری

شیر یا 1/2 پیمانه

طرز تهیه  

1- درون یک کاسه‌ شکر و تخم مرغ را با دور تند همزن برای 6-7 دقیقه بزنید تا مواد خوب مخلوط و یک‌دست شوند.

2- آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و چند بار الک کنید تا آرد لطیف شود. سپس آرد را کم کم به مواد اضافه کنید.

3- نسکافه، شیر و کره نرم شده را به مایه کیک اضافه و با لیسک در حدی مخلوط کنید که مواد با هم ترکیب شوند.

4- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

5- کف قالب را چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید و برای 35-40 دقیقه در فر بگذارید.

6- پس از 40 دقیقه یک خلال دندان درون کیک فرو ببرید و اگر از کیک در آوردید و تمیز بود کیک پخته است.

7- اجازه دهید کیک خنک شود و پس از خنک شدن کیک را برش بزنید و سرو کنید.

نوش جان!