مربای هلو، از خوش طعم‌ترین و محبوب‌ترین مرباهای تابستانی است که می‌توانید در یخچال قرار دهید و در تمام فصول سال از آن استفاده کنید.

مواد لازم

هلو 500 گرم

شکر 3 لیوان

آب 3 لیوان

آبلیمو 1/4 قاشق چای‌خوری 

طرز تهیه

1- هلوهای شسته و درسته را با پوست داخل آب در حال جوش بریزید و پس از 5 دقیقه با آب سرد آبکشی کنید. سپس پوست هلوها را جدا کنید و هسته هلوها را در بیاورید.

2- هلوها را به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل قابلمه بریزید؛ شکر و آب را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید مربا برای 1 ساعت بپزد.

3- بعد از آماده شدن مربا، یک دستمال پارچه‌ای روی قابلمه بگذارید و برای 24 ساعت در دمای محیط قرار دهید. (نکته: در این مرحله از در قابلمه استفاده نکنید.)

5- بعد از 24 ساعت مربا را در ظرف شیشه‌ای خشک و تمیز بریزید و در یخچال بگذارید.

نوش جان!