شنیسل ماهی انتخابی سالم و خوشمزه برای شام در کنار خانواده یا دوستان است که به سادگی تهیه می‌شود.

مواد لازم

فیله ماهی قزل آلا 4 تکه

تخم مرغ 1 عدد

آرد سوخاری 1 پیمانه

شیر 1/4 پیمانه

آرد سفید 1/4 پیمانه

پودر سیر 1 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- داخل یک کاسه آرد سفید، نمک، فلفل و پودر سیر را با هم مخلوط کنید.

2- در یک کاسه دیگر تخم مرغ را بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند و شیر را به آن اضافه کنید.

3- فیله‌های ماهی را به نوبت در مخلوط آرد سفید و تخم مرغ بزنید. سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا هر دو طرف کاملا آردی شود.

4- در یک ماهیتابه روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود، سپس شنیسل ماهی را در روغن سرخ کنید تا هر دو طرف کاملا طلایی شود و همراه با نان، سالاد و... سرو کنید.

نوش جان!