پیتزا پپرونی یکی از محبوب‌ترین پیتزاهای ایتالیایی است؛ که با استفاده از دستورپخت زیر می‌توانید در منزل تهیه و با عزیزان خود
نوش جان کنید.

مواد لازم

سس پیتزا 2 قاشق غذاخوری

پپرونی 200 گرم

پنیر پیتزا 100 گرم

پنیر پارمسان 50 گرم

نمک و فلفل به میزان دلخواه

خمیر پیتزا

طرز تهیه

1- فر را روشن و در دمای 120 درجه تنظیم کنید تا گرم شود. سپس کف تابه مخصوص پیتزا را روغن بمالید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد. سپس خمیر را داخل ظرف پیتزا پهن کنید.

2- سس پیتزا را روی خمیر پخش کنید و مقداری از پنیر پیتزای رنده شده را روی سس بریزید تا سطح نان را بپوشاند.

3- پپرونی خرد شده را روی پنیر پیتزا بچینید سپس پنیر پارمسان و بقیه پنیر پیتزا را روی آن بریزید.

4- پیتزا را داخل فر قرار دهید و هنگامی که خمیر پف کرد و روی پیتزا طلایی شد از فر خارج کنید. 

نوش جان!

برای تهیه سس پیتزا اینجا را بخوانید.

برای تهیه خمیر پیتزا اینجا را بخوانید.