شناسه : ۶۸۱۳۷۹ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۱۴
خورشت مرغ و قارچ خامهای
خورشت مرغ و قارچ خامهای طعم و مزه لذیذ و منحصر به فردی دارد و همراه با نان یا برنج سرو میشود. شما میتوانید طرز تهیه این خورشت را در مطلب زیر بخوانید.
خورشت مرغ و قارچ خامهای طعم و مزه لذیذ و منحصر به فردی دارد و همراه با نان یا برنج سرو میشود. شما میتوانید طرز تهیه این خورشت را در مطلب زیر بخوانید.
مواد لازم
سینه مرغ بدون استخوان 4 تکه
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
قارچ 200 گرم
خامه 1 پیمانه
آبلیمو 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- پیاز را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس سینههای مرغ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. پس از این که رنگ مرغها تغییر کرد 1 لیوان آب، کمی نمک و فلفل اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا مرغ با حرارت ملایم به مدت 1/30 ساعت بپزد.
2- داخل یک ماهیتابه قارچهای خرد شده را با کمی روغن و آبلیمو تفت دهید تا قارچها نرم شوند. پس از این که قارچها نرم شدند نمک، فلفل و سیر له شده را اضافه و خوب مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.
3- قارچ پخته شده را همراه با خامه به مرغ اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا خورشت حاضر شود.
این خورشت را همراه با نان یا برنج سرو و نوش جان کنید.