بورک از غذاهای معروف و محبوب ترکیه است. در این دستورپخت روش تهیه بورک گوشت و پنیر و جعفری شما آموزش می‌دهیم که بسیار لذیذ و خوشمزه است.

مواد لازم

خمیر یوفکا به میزان دلخواه

سیب زمینی آب‌پز 3 عدد

پیاز 2 عدد

گوشت چرخ کرده 100 گرم

جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری

پنیر پارمزان 1/2 پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

شیر 1/3 پیمانه

زرد چوبه 1/2 قاشق چای‌خوری

پاپریکا 1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه 

1- پیاز را سرخ کنید تا طلایی شود؛ سپس گوشت را به پیاز سرخ شده اضافه کنید. گوشت را با نمک، فلفل پاپریکا و کمی زردچوبه تفت دهید تا کاملا پخته شود.

2- سیب‌زمینی پخته شده را خرد کنید و به گوشت آماده شده اضافه کنید و اجازه دهید گوشت خنک شود، سپس با جعفری و پنیر پارمزان مخلوط کنید.

3- تخم‌مرغ و شیر را در یک کاسه هم بزنید و یک لایه خمیر یوفکا را پهن کنید. به وسیله قلم مو مخلوط تخم مرغ و شیر را روی خمیر پخش کنید تا خمیر مرطوب شود؛ سپس یک لایه دیگر روی آن پهن کنید و مانند لایه اول مرطوب کنید و مقداری از مواد را در یک سمت خمیر بریزید، لبه‌ خمیر را کمی به داخل تا کنید تا مواد بیرون نریزد؛ سپس خمیر را به صورت رول بپیچید. روی خمیر کمی زرده تخم مرغ بزنید و در سینی فر بچینید.

4- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. هنگامی که روی بورک‌ها طلایی شد از فر در بیاورید و سرو کنید.

نوش جان!