پاستا میگو، نوعی خوراک ایتالیایی-دریایی است؛ که بسیار لذیذ و خوشمزه است. روش تهیه این پاستای هیجان انگیز و در عین حال ساده را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

پاستا  200 گرم

میگو پاک شده و شسته شده 200 گرم

پیاز 1 عدد

سیر 2 حبه

گوجه فرنگی خرد شده 1 پیمانه

پودر پارمزان رنده شده 1/2 پیمانه

ریحان به میزان دلخواه

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- پاستای  را با توجه به دستور روی بسته‌بندی بپزید و آبکشی کنید؛ سپس کنار قرار دهید تا آب اضافی‌اش برود.

2- داخل ماهیتابه 1 قاشق غذاخوری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز و سیر خرد شده را داخل یک ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا سیر و پیاز سرخ شوند. میگوها را با نمک و فلفل و گوجه فرنگی در ماهیتابه بریزید و تفت دهید و پس از اینکه طلایی شد شعله گاز را خاموش کنید.

3- پاستای آبکش شده و پخته را با مایه میگو و ریحان خرد شده ترکیب کنید و روی آن پنیر پارمزان بریزید و سرو کنید.

نوش جان!