شناسه : ۶۸۲۴۷۵ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۳۰
کوردن بلو
کوردن بلو، مدلی متفاوت و خوشمزه برای طبخ مرغ است که از سینه مرغ، ژامبون و پنیر پیتزا تهیه میشود. کوردن بلو به صورت بستهبندی کارخانهای در سوپر مارکتها موجود است اما شما میتوانید با استفاده از دستور پخت زیر این غذای لذیذ و البته آسان را در منزل تهیه و نوش جان کنید.
![کوردن بلو](/Upload/Public/Content/Images/1396/11/09/1451310455.jpeg)
کوردن بلو، مدلی متفاوت و خوشمزه برای طبخ مرغ است که از سینه مرغ، ژامبون و پنیر پیتزا تهیه میشود. کوردن بلو به صورت بستهبندی کارخانهای در سوپر مارکتها موجود است اما شما میتوانید با استفاده از دستور پخت زیر این غذای لذیذ و البته آسان را در منزل تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم
سینه مرغ بدون استخوان 4 تکه
ژامبون گوشت 4 ورقه
پودر سوخاری 1 پیمانه
پنیر پیتزا ورقهای 4 عدد
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1/2 پیمانه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2- مرغها را با بیفتک کوب بکوبید تا پهن شوند و به ضخامت حدود نیم سانتیمتر برسند.
3- یک ورقه ژامبون روی هر تکه مرغ قرار دهید و یک پنیر روی آن بگذارید؛ سپس مرغ را رول کنید و با یک خلال دندان آن را ثابت کنید.
4- شیر، تخم مرغ و نمک و فلفل را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و رولهای مرغ را در آن بزنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.
5- کف یک پیرکس یا سینی مخصوص فر را چرب کنید و کوردن بلوها را در آن قرار دهید و به مدت 40-45 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید.
6- پس از این که کوردن بلوها طلایی شدند؛ سینی فر را بیرون بیاورید. خلال دندانها را دربیاورید و این غذای لذیذ را سرو کنید.
نوش جان!