کوردن بلو، مدلی متفاوت و خوشمزه برای طبخ مرغ است که از سینه مرغ، ژامبون و پنیر پیتزا تهیه می‌شود. کوردن بلو به صورت بسته‌بندی کارخانه‌ای در سوپر مارکت‌ها موجود است اما شما می‌توانید با استفاده از دستور پخت زیر این غذای لذیذ و البته آسان را در منزل تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم

سینه مرغ بدون استخوان 4 تکه

ژامبون گوشت 4 ورقه

پودر سوخاری 1 پیمانه

پنیر پیتزا ورقه‌ای 4 عدد

تخم مرغ 1 عدد

شیر 1/2 پیمانه

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

2- مرغ‌ها را با بیفتک کوب بکوبید تا پهن شوند و به ضخامت حدود نیم سانتی‌متر برسند.

3- یک ورقه ژامبون روی هر تکه مرغ قرار دهید و یک پنیر روی آن بگذارید؛ سپس مرغ را رول کنید و با یک خلال دندان آن را ثابت کنید.

4- شیر، تخم مرغ و نمک و فلفل را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و رول‌های مرغ را در آن بزنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.

5- کف یک پیرکس یا سینی مخصوص فر را چرب کنید و کوردن بلوها را در آن قرار دهید و به مدت 40-45 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید.

6- پس از این که کوردن بلوها طلایی شدند؛ سینی فر را بیرون بیاورید. خلال دندان‌ها را دربیاورید و این غذای لذیذ را سرو کنید.

نوش جان!