میگو با کنجد، سس سویا و پیازچه، بسیار لذیذ و خوش طعم است که می‌توانید روش تهیه آن را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

میگو پوست کنده 500 گرم

کنجد1 قاشق غذاخوری

سس سویا 4 قاشق غذاخوری

سیر 2 حبه

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

آب لیمو 4 قاشق چای‌خوری

روغن نباتی 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- سس سویا، روغن زیتون، آب لیمو، سیر له شده و کمی نمک وفلفل را با هم در یک کاسه مخلوط کنید. میگوها را داخل مواد بریزید و  در یک ظرف در دار بریزید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال بگذارید.

2- تابه کوچکی را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن داخل آن بریزید و وقتی روغن داغ شد میگوها را در آن سرخ کنید.

3- میگو سرخ شده را با کنجد و پیازچه تزئین و سرو کنید؛ نوش جان.