رول تست فرانسوی، یک صبحانه فرانسوی لذیذ و خوشمزه است که به سادگی تهیه می‌شود و همراه با شکلات، توت فرنگی، خامه، عسل و... سرو می‌شود.

مواد لازم

نان تست  6 عدد

 تخم مرغ 2 عدد

شیر 1/2 پیمانه

پودر دارچین 1 قاشق مرباخوری

پودر قند 2 قاشق چای‌خوری

شکلات صبحانه به میزان دلخواه

توت فرنگی به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- دور نان‌های تست را با یک چاقو ببرید تا فقط قسمت نرم و سفید نان باقی بماند. با استفاده از یک وردنه نان‌ها را پرس کنید و تا جایی که می‌شود پهن کنید.

2- یک طرف نان به میزان دلخواه شکلات و توت فرنگی بریزید و نان را رول کنید.

3- تخم مرغ‌ها را داخل کاسه‌ای بشکنید و کمی شیر به آن اضافه کنید و با چنگال بزنید تا یکدست شود و کف کند. رول‌ها را  در تخم‌مرغ بزنید.

4- یک ماهیتابه نچسب را با مقداری کره چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید، سپس  رول‌ها را در روغن سرخ کنید و در نهایت در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و سرو کنید.

نوش جان!

شما می‌توانید به جای شکلات و توت‌فرنگی از خامه، پنیر خامه‌ای و میوه‌های دیگر استفاده کنید.