کوکی کدو حلوایی، نوعی شیرینی ادویه‌ای و متفاوت است که طعم و مزه‌ای منحصر به فرد دارد. روش تهیه این کوکی‌های هیجان انگیز را می‌توانید در این مطلب بخوانید.

مواد لازم

آرد 1 و 1/2 پیمانه

شکر 1/5 پیمانه

کره 1/2 پیمانه

بیکینگ پودر 1 قاشق چای‌خوری

تخم مرغ 1 عدد

دارچین 2 قاشق چای‌خوری

گردو پودر شده 1 قاشق غذاخوری

پوره کدو حلوایی 1پیمانه

وانیل 2 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- فر را تا دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

2- آرد، بیکینگ پودر، دارچین و پودر گردو  را با هم مخلوط کنید.

3- شکر و کره را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. پوره کدو حلوایی، تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و آن قدر هم بزنید تا کرمی شود؛ سپس مواد خشک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

4- داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و به وسیله قاشق مایه کوکی را با فاصله و گرد مانند در آن بریزید. شیرینی ها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. هنگامی که شیرینی‌ها پختند از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شوند، سپس در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.

نوش جان!

طرز تهیه پوره کدو حلوایی

1- کدو را بشویید و از وسط نصف کنید.

2- تخم‌های کدو حلوایی را خارج کنید و کدو را به اندازه‌های یکسان ببرید.

3- کدو را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد و به مدت 1 ساعت قرار دهید تا کدوها نرم و پخته شوند.

4-سپس کدوها را با قاشق از پوست جدا کنید و داخل میکسر بریزید تا پوره‌ای و یک‌دست شود.