شیرینی نارگیلی، نوعی شیرینی لذیذ و سبک است که گزینه‌ای مناسب برای عید نوروز محسوب می‌شود. روش تهیه این شیرینی خوشمزه و محبوب را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

پودر نارگیل 1/2 پیمانه

شکر 1/2 پیمانه

آرد 1/2 پیمانه

سفیده تخم مرغ 1 عدد

اسانس بادام 3 قطره  

طرز تهیه

1- فر را روشن و در دمای 160 درجه سانتی‌گراد گرم شود.

2- سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن بزنید تا کاملا پف کند و با تکان خوردن ظرف حرکت نکند؛ اسانس بادام، پودر نارگیل، آرد و شکر را اضافه کنید و مخلوط نمایید.

3- با قاشق چای‌خوری مقداری از مایه شیرینی بردارید و بصورت گرد روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته‌اید بریزید، سپس سینی شیرینی‌ها را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی‌ها بپزند.

4- پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و صبر کنید تا شیرینی‌ها سرد شوند؛ سپس از فر در بیاورید و در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.

نوش جان!