شناسه : ۶۸۳۱۵۲ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۱۱
شیرینی نارگیلی
شیرینی نارگیلی، نوعی شیرینی لذیذ و سبک است که گزینهای مناسب برای عید نوروز محسوب میشود. روش تهیه این شیرینی خوشمزه و محبوب را در مطلب زیر بخوانید.
شیرینی نارگیلی، نوعی شیرینی لذیذ و سبک است که گزینهای مناسب برای عید نوروز محسوب میشود. روش تهیه این شیرینی خوشمزه و محبوب را در مطلب زیر بخوانید.
مواد لازم
پودر نارگیل 1/2 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
آرد 1/2 پیمانه
سفیده تخم مرغ 1 عدد
اسانس بادام 3 قطره
طرز تهیه
1- فر را روشن و در دمای 160 درجه سانتیگراد گرم شود.
2- سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن بزنید تا کاملا پف کند و با تکان خوردن ظرف حرکت نکند؛ اسانس بادام، پودر نارگیل، آرد و شکر را اضافه کنید و مخلوط نمایید.
3- با قاشق چایخوری مقداری از مایه شیرینی بردارید و بصورت گرد روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختهاید بریزید، سپس سینی شیرینیها را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینیها بپزند.
4- پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و صبر کنید تا شیرینیها سرد شوند؛ سپس از فر در بیاورید و در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.
نوش جان!