شیرینی کره‌ای بسیار سبک و خوشمزه است و به سادگی تهیه می‌شود. شما می‌توانید روش پخت این شیرینی خانگی خوشمزه را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

آرد 2 پیمانه

 شکرپیمانه

کره 220 گرم 

تخم مرغ 1 عدد  

وانیل  1 قاشق چای‌خوری

نمک 1/2 قاشق چای‌خوری 

 

طرز تهیه  

1- کره نرم شده و شکر را در یک کاسه بریزید و هم بزنید تا کاملا کرمی شود. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود، آرد و نمک را در یک ظرف دیگر با هم مخلوط کنید و کم کم روی مواد دیگر الک و با قاشق مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد.

2- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

3- خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و 1 ساعت داخل فریزر بگذارید تا خمیر سفت شود. سپس خمیر را به ضخامت 1 سانتیمتر روی سطح آردپاشی شده باز کنید و با قالب دلخواه شیرینی قالب بزنید.

4- داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و خمیرها را با فاصله داخل سینی بگذارید؛ سپس سینی را داخل فری که گرم شده به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی‌ها بپزند و طلایی شوند. پس ازاین که شیرینی آماده شد آن را از فر خارج کنید و صبر کنید خوب سرد شوند سپس در ظرف بگذارید و سرو کنید.

نوش جان!