تافی کره‌ای یکی از لذیذترین شکلات‌های خانگی است و برای پذیرایی عید انتخابی عالی محسوب می‌شود. شما می‌توانید روش تهیه این شکلات خوشمزه را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

خامه 2 پیمانه

عسل 5 قاشق غذا خوری

کره 100 گرم

شکر قهوه‌ای 2 پیمانه

طرز تهیه

1- شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. هنگامی که شیر گرم شد کره، عسل و شکر را اضافه کنید و پس از این جوش آمد حرارت را کم کنید و 20 دقیقه روی حرارت کم هم بزنید تا آماده شود.

2- پس از 20 دقیقه چند قطره تافی را داخل یک لیوان آب سرد بریزید اگر پخش و با آب حل شد یعنی تافی آماده نیست؛ اما اگر در یک نقطه به صورت قطره جمع شد، یعنی تافی آماده شده‌است.

3- ته قالب را چرب کنید و مایه تافی را داخل قالب بریزید و پخش کنید، قالب را به مدت 5 ساعت در فریزر قرار دهید تا تافی‌ها سفت شوند.

4- قالب را از فریزر خارج کنید و تافی را از آن در بیاورید؛ سپس به اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف دلخواه بچینید.

فراموش نکنید ظرف تافی را با سلفون بپوشانید تا کیفیت خود را از دست ندهد.

نوش جان!