شناسه : ۶۸۳۱۶۸ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۱۵
سوهان عسلی بادامی
سوهان عسلی یکی از شیرینیهای اصیل و پرطرفدار ایرانی است که برای پذیرایی از مهمانها در عید نوروز انتخابی عالی محسوب میشود. شما میتوانید روش تهیه سوهان عسلی را در مطلب زیر بخوانید.

سوهان عسلی یکی از شیرینیهای اصیل و پرطرفدار ایرانی است که برای پذیرایی از مهمانها در عید نوروز انتخابی عالی محسوب میشود. شما میتوانید روش تهیه سوهان عسلی را در مطلب زیر بخوانید.
مواد لازم
عسل 1/5 پیمانه
کره 100 گرم
شکر 1/2 پیمانه
خلال بادام 1 پیمانه
آب ولرم 1/2 پیمانه
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه
1- عسل، شکر و آب را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد یکدست و طلایی شوند؛ سپس کره را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا غلیظ شوند.
2- هنگامی که مایه غلیظ شد خلال بادام و زعفران دم کرده را اضافه و آرام آرام مخلوط کنید؛ تا بادامها در همه سطح مواد پراکنده شوند.
3- هنگامی که بادامها قهوهای شدند به سرعت با یک قاشق چایخوری از مواد بردارید و روی یک سینی که از قبل کاغذ روغنی در آن انداختهاید بریزید و روی آن پودر پسته بپاشید. (اگر به سرعت انجام ندهید؛ مایه سوهان عسلی سفت میشود.) اگر دوست داری اندازه سوهانها بزرگتر باشد میتوانید از قاشق غذاخوری استفاده نمایید.
4- سینی را به مدت 4-5 ساعت کنار بگذارید تا سوهانها آماده شوند، سپس در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید. فراموش نکنید روی ظرف سوهان باید با سلفون پوشیده شود تا کیفیت آن تغییر نکند.
نوش جان!