مربا سیب بسیار خوشمزه و لذیذ است که به سادگی تهیه میشود. اگر مقدار زیادی سیب در یخچال دارید و نمیدانید با آن چه کار کنید، بهتر است قبل از خراب شدن، مربایی منحصر به فرد و سالم تهیه؛ و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
مواد لازم
سیب 1 کیلو
شکر 1 کیلو
گلاب 1/2 پیمانه
آبلیمو 1/4 پیمانه
چوب دارچین 2 عدد (اختیاری)
سرکه سیب 1/2 لیوان
طرز تهیه
1- سیبها را پوست بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید. سرکه سیب را در یک کاسه بریزید و روی آن کمی آب بریزید و مخلوط کنید؛ سپس سیبها را داخل آن قرار دهید و به مدت 15-20 دقیقه کنار بگذارید.
2- سیبها را همراه با 4 لیوان آب درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزند؛ سپس حرارت را خاموش کنید و سیبها را از قابلمه در بیاورید.
3- آب سیب باقیمانده در قابلمه را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا چند دقیقه بجوشد. پس از این که به جوش آمد سیبها و چوب دارچین را اضافه کنید و اجازه دهید مربا غلیظ شود.
4- هنگامی که مربا غلیظ شد، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و مجددا روی حرارت ملایم قرار دهید تا مربا بجوشد؛ سپس از روی حرارت بردارید.
5- چوب دارچین را از قابلمه در بیاورید. یک دستمال پارچهای روی قابلمه بگذارید (از در قابلمه استفاده نکنید) و برای 24 ساعت در دمای محیط قرار دهید.
6- بعد از 24 ساعت مربا را در ظرف شیشهای خشک و تمیز بریزید و در یخچال بگذارید.
نوش جان!
,