مربا سیب بسیار خوشمزه و لذیذ است که به سادگی تهیه می‌شود. اگر مقدار زیادی سیب در یخچال دارید و نمی‌دانید با آن چه کار کنید، بهتر است قبل از خراب شدن، مربایی منحصر به فرد و سالم تهیه؛ و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

مواد لازم

سیب 1 کیلو

شکر 1 کیلو

گلاب 1/2 پیمانه

آبلیمو 1/4 پیمانه

چوب دارچین 2 عدد (اختیاری)

سرکه سیب 1/2 لیوان

طرز تهیه

1- سیب‌ها را پوست بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید. سرکه سیب را در یک کاسه بریزید و روی آن کمی آب بریزید و مخلوط کنید؛ سپس سیب‌ها را داخل آن قرار دهید و به مدت 15-20 دقیقه کنار بگذارید.

2- سیب‌ها را همراه با 4 لیوان آب درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزند؛ سپس حرارت را خاموش کنید و سیب‌ها را از قابلمه در بیاورید.

3- آب سیب باقی‌مانده در قابلمه را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا چند دقیقه بجوشد. پس از این که به جوش آمد سیب‌ها و چوب دارچین را اضافه کنید و اجازه دهید مربا غلیظ شود.

4- هنگامی که مربا غلیظ شد، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و مجددا روی حرارت ملایم قرار دهید تا مربا بجوشد؛ سپس از روی حرارت بردارید.

5- چوب دارچین را از قابلمه در بیاورید. یک دستمال پارچه‌ای روی قابلمه بگذارید (از در قابلمه استفاده نکنید) و برای 24 ساعت در دمای محیط قرار دهید. 

6- بعد از 24 ساعت مربا را در ظرف شیشه‌ای خشک و تمیز بریزید و در یخچال بگذارید.

نوش جان!

,