ماهی با سس تمبر هندی، طعمی لذیذ و ملس دارد که برای طرفداران ماهی و خوراک‌های جدید انتخابی متفاوت محسوب می‌شود.

مواد لازم

فیله ماهی 6 عدد

پیاز 1 عدد 

سیر رنده شده 3 حبه

تمبر هندی 3/4 پیمانه

سبزی معطر خرد شده 1 پیمانه (ترکیب جعفری، نعنا، ترخون، گشنیز، تره و ریحان)

زرشک 1/2 پیمانه

روغن مایع 3 قاشق غذاخوری

روغن زیتون به میزان دلخواه

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- فیله‌های ماهی را با آب سرد بشویید و سپس خوب خشک کنید. دو طرف آن‌ها نمک و فلفل بپاشید و با یک برس مخصوص روی آن روغن زیتون بمالید و در یخچال قرار دهید.

2- پیاز‌ را خلالی خرد کنید و همراه با روغن، روی شعله ملایم تفت دهید تا پیاز داغ آماده شود؛ سپس سیر، زرشک (شسته و آبکشی شده) و تمر هندی را اضافه و مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید.

3- سبزیجات معطر، نمک و فلفل را به سس اضافه کنید و کمی تفت بدهید و شعله را خاموش کنید.

4- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.

5- فیله‌های ماهی را با کمی روغن زیتون چرب کنید و سس را روی آن پخش کنید. سینی فر را با فویل بپوشانید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا ماهی خوب پخته شود. اگر دوست دارید ماهی برشته شود 5 دقیقه آخر فویل را بردارید.

هنگامی که ماهی به اندازه مطلوب شما برشته شد از فر در بیاورید و در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.

نوش جان!