تارت نیمرو به همراه پنیر و بیکن، انتخابی هیجان انگیز و خوشمزه برای شروع یک روز عالی محسوب می‌شود. شما می‌توانید روش تهیه این صبحانه لذیذ را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

خمیر تارت  150 گرم

تخم مرغ 4 عدد

پنیر چدار 1 پیمانه

ژامبون یا بیکن 100 گرم

کره 50 گرم

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- فر را روشن و در دمای 220 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. خمیر تارت را روی یک سینی مخصوص فر پهن کنید و به مدت 8- 10 دقیقه در فر قرار دهید.

2- خمیر را از فر در بیاورید و اجازه دهید کمی خنک شود. پس از 5 دقیقه روی سطح خمیر به وسیله یک برس کره آب شده را پخش کنید.

3- تخم مرغ‌ها را روی خمیر تارت بشکنید و ژامبون یا بیکن خرد شده را روی آن بچینید و نمک، فلفل و پنیر چدار روی آن بپاشید.

4- دمای فر را به 170 درجه سانتی‌گراد کاهش دهید و تارت را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا تخم مرغ‌ها کاملا بپزند و پنیرها آب شوند.

5- تارت را از فر در بیاورید و در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.

نوش جان!

نکته: می‌توانید طرز تهیه خمیر تارت را در این مطلب بخوانید.