این پاستای آسیایی، علاوه بر طعم و مزه عالی، بسیار کم کالری و رژیمی است. شما می‎‌توانید با استفاده از دستورپخت زیر این پاستای متفاوت را در منزل تهیه و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید.

مواد لازم

فیله مرغ پخته شده 3 پیمانه

پاستا 1 بسته (500 گرم)

کنجد بو داده 1/4 پیمانه

هویج خلالی 1/3 پیمانه

سس سویا 1/3 پیمانه

سرکه سیب 1/3 پیمانه

شکر 2 قاشق غذاخوری

پیازچه 1/3 پیمانه

زنجبیل 1/2 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه 1/3 قاشق چای‌خوری

روغن کنجد 1/3 پیمانه

گشنیز به میزان دلخواه برای تزئین

طرز تهیه

1- سس سویا، سرکه سیب، شکر، روغن کنجد، فلفل سیاه، پیازچه، زنجبیل و کنجد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید؛ سپس فیله مرغ و هویج پخته شده را به آن اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.

2- پاستا را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکش کنید.

3- سس را با پاستا مخلوط کنید و روی آن را با کمی گشنیز تازه تزئین و سرو کنید.

نکته: می‌توانید به جای پاستا از نودل استفاده کنید.

نوش جان!