شناسه : ۶۸۳۹۳۱ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۱:۴۴
پاستا آسیایی با سس کنجد
این پاستای آسیایی، علاوه بر طعم و مزه عالی، بسیار کم کالری و رژیمی است. شما میتوانید با استفاده از دستورپخت زیر این پاستای متفاوت را در منزل تهیه و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید.
این پاستای آسیایی، علاوه بر طعم و مزه عالی، بسیار کم کالری و رژیمی است. شما میتوانید با استفاده از دستورپخت زیر این پاستای متفاوت را در منزل تهیه و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید.
مواد لازم
فیله مرغ پخته شده 3 پیمانه
پاستا 1 بسته (500 گرم)
کنجد بو داده 1/4 پیمانه
هویج خلالی 1/3 پیمانه
سس سویا 1/3 پیمانه
سرکه سیب 1/3 پیمانه
شکر 2 قاشق غذاخوری
پیازچه 1/3 پیمانه
زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/3 قاشق چایخوری
روغن کنجد 1/3 پیمانه
گشنیز به میزان دلخواه برای تزئین
طرز تهیه
1- سس سویا، سرکه سیب، شکر، روغن کنجد، فلفل سیاه، پیازچه، زنجبیل و کنجد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید؛ سپس فیله مرغ و هویج پخته شده را به آن اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.
2- پاستا را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکش کنید.
3- سس را با پاستا مخلوط کنید و روی آن را با کمی گشنیز تازه تزئین و سرو کنید.
نکته: میتوانید به جای پاستا از نودل استفاده کنید.
نوش جان!