ناگت ماهی غذایی خوشمزه و سالم است که می‌توان با درست کردن آن کودکان را به ماهی علاقه‌مند کرد.

مواد لازم

فیله ماهی بدون تیغ 600 گرم

پودر سوخاری 1 پیمانه

سیر 2 حبه

تخم مرغ 3 عدد

پوست لیمو رنده شده 1 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- فیله ماهی را بپزید و با سیر، پوست لیمو، 1 عدد تخم مرغ، نمک و فلفل داخل غذاساز بریزید تا کاملا یک دست شوند و به صورت خمیر در بیاید.

2- خمیر ناگت را به صورت گلوله‌های کوچک در بیاورید و به مدت 1 ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شوند.

3- 2 تخم مرغ را در کاسه بریزید و با چنگال هم بزنید؛ پودر سوخاری را در یک کاسه بریزید و ناگت‌ها را به ترتیب در تخم مرغ بزنید سپس در پودر سوخاری بغلتانید.

4- داخل یک قابلمه کوچک را تا نیمه روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود؛ ناگت‌ها را در روغن سرخ کنید و هنگامی که طلایی شد از قابلمه در بیاورید و در ظرف دلخواه بچینید.

این ناگت‌های خوشمزه و سالم را می‌توانید با انواع سس سرو و نوش جان کنید.

نکته: می‌توانید ناگت‌ها را در فریزر نگه دارید و هر زمان که تمایل داشتید سرخ کنید.