پودینگ سمولینا دسری خوشمزه و سالم است که شبیه به فرنی است، اما با آرد سمولینا تهیه می‌شود. این دسر برای صبحانه یا افطار در ماه رمضان انتخابی عالی است.

مواد لازم

آرد سمولینا (الک شده) 10 قاشق غذاخوری

شیر 4 پیمانه

شکر 2/5 پیمانه

کره 100‌ گرم

وانیل 1 قاشق چای‌خوری

دارچین برای تزئین

طرز تهیه

1- کره را در یک قابلمه بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید تا آب شود. آرد را به کره اضافه کنید و با شعله کم تفت دهید؛ سپس شیر و شکر را به آن اضافه کنید و آرد را در شیر کاملا حل کنید و به قدری هم بزنید تا کاملا یک دست شود.

2- وانیل را به پودینگ اضافه کنید و به مدت 5-6 دقیقه با شعله ملایم مرتب هم بزنید. پودینگ آماده شده را در ظرف دلخواه بریزید و به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید تا پودینگ سفت شود؛ سپس روی آن را با کمی دارچین و شکر تزئین و سرو کنید.

نوش جان!