نان تافتون یکی از نان‌های اصیل و خوشمزه ایرانی است که می‎‌توانید در منزل تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم

آرد گندم 2 پیمانه

آب 2 لیوان

روغن مایع 2 قاشق غذاخوری

پودر خمیر مایه 1 قاشق چای‌خوری

 نمک 1/2 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه 

1- درون کاسه‌ای آب ولرم و خمیر مایه را مخلوط کنید و  5 دقیقه استراحت دهید، سپس روغن و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.

2- آرد را قاشق قاشق اضافه کنید و مخلوط کنید، خمیر را با کف دست به سمت جلو بکشید و مجدد برگردانید و به همین صورت خمیر را ورز دهید.

3- خمیر آماده را درون کاسه‌ای که چرب کرده‌اید به مدت 1 ساعت قرار دهید.

4- فر را روشن و در دمای 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

5- روی یک سینی کمی آرد بپاشید، مقدار کمی از خمیر بردارید و با وردنه باز کنید و با انگشت یا چنگال روی آن را سوراخ کنید.

6- خمیر را داخل سینی فر بگذارید و هنگامی که نان پخته شد برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد.

نوش جان!