خورشت قیمه بادمجان یکی از غذاهای اصیل و محبوب ایرانی است. شما می‌توانید روش تهیه این خورشت را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

گوشت خورشتی 400 گرم

پیاز بزرگ 1 عدد

لپه 1 پیمانه

بادمجان 4 عدد

گوجه فرنگی 2 عدد

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

لیمو عمانی 2 عدد

زعفران دم کرده 1 قاشق چای‌خوری

دارچین 1/2 قاشق چای‌خوری

زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1-  لپه را از شب قبل با مقداری آب کنار بگذارید تا خیس بخورد و تا روز بعد چند بار آب را تعویض کنید.

2- پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید، سپس  زردچوبه و گوشت خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس کمی آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید بپزد.

3- لپه‌ها را در یک قابلمه دیگر با چند لیوان آب بپزید تا نرم شود.

4- هنگامی که لپه‌ها کمی نرم شد همراه با رب گوجه فرنگی و لیمو عمانی به گوشت اضافه کنید.

5- بادمجان‌ها را پوست بگیرید و با کمی روغن سرخ کنید.

6- بادمجان و گوجه فرنگی حلقه شده را در یک ماهیتابه بریزید و کمی آبغوره و زعفران به آن اضافه کنید. خورشت را با نمک و فلفل و دارچین مزه‌دار کنید.

7- هنگامی که خورشت جا افتاد، بادمجان و گوجه فرنگی را در ظرف دلخواه بریزید و خورشت را به آن اضافه کنید.

نوش جان!