شناسه : ۶۸۵۱۳۵ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۰۰
خورشت قیمه بادمجان
خورشت قیمه بادمجان یکی از غذاهای اصیل و محبوب ایرانی است. شما میتوانید روش تهیه این خورشت را در مطلب زیر بخوانید.
خورشت قیمه بادمجان یکی از غذاهای اصیل و محبوب ایرانی است. شما میتوانید روش تهیه این خورشت را در مطلب زیر بخوانید.
مواد لازم
گوشت خورشتی 400 گرم
پیاز بزرگ 1 عدد
لپه 1 پیمانه
بادمجان 4 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی 2 عدد
زعفران دم کرده 1 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- لپه را از شب قبل با مقداری آب کنار بگذارید تا خیس بخورد و تا روز بعد چند بار آب را تعویض کنید.
2- پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید، سپس زردچوبه و گوشت خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس کمی آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید بپزد.
3- لپهها را در یک قابلمه دیگر با چند لیوان آب بپزید تا نرم شود.
4- هنگامی که لپهها کمی نرم شد همراه با رب گوجه فرنگی و لیمو عمانی به گوشت اضافه کنید.
5- بادمجانها را پوست بگیرید و با کمی روغن سرخ کنید.
6- بادمجان و گوجه فرنگی حلقه شده را در یک ماهیتابه بریزید و کمی آبغوره و زعفران به آن اضافه کنید. خورشت را با نمک و فلفل و دارچین مزهدار کنید.
7- هنگامی که خورشت جا افتاد، بادمجان و گوجه فرنگی را در ظرف دلخواه بریزید و خورشت را به آن اضافه کنید.
نوش جان!