شناسه : ۶۸۵۱۷۳ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۰۷
مربا ریواس
مربا ریواس، مربای بهاری خوشمزه و خوشرنگی است که در این فصل از سال درست میشود و برای صبحانه همراه با کره یا خامه انتخابی مناسب محسوب میشود.
مربا ریواس، مربای بهاری خوشمزه و خوشرنگی است که در این فصل از سال درست میشود و برای صبحانه همراه با کره یا خامه انتخابی مناسب محسوب میشود.
مواد لازم
ریواس پاک شده 500 گرم
شکر 500 گرم
آب 1/2 لیوان
طرز تهیه
1- ریواس را پاک کنید و پوست روی آن را بکنید، سپس خرد کنید و خوب بشویید.
2- ریواس را لایه لایه داخل قابلمه بریزید و روی هر لایه شکر بریزید و به مدت 24 ساعت کناری بگذارید تا آب بیندازد.
3- قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید 30-35 دقیقه روی حرارت بجوشد. سپس شعله را خاموش کنید و مجدد 24 ساعت اجازه دهید مربا در دمای محیط خنک شود. سپس در ظرف شیشهای بریزید و سرو کنید.
نوش جان!