کرپ، یکی از خوراکی‌های سنتی فرانسوی است که برای صبحانه یا میان وعده، انتخاب مناسبی محسوب می‌شود. کرپ شکلاتی یکی از هیجان‌انگیزترین مدل‌های این شیرینی است.

مواد لازم

آرد 1 پیمانه

پودر شکلات 3 قاشق غذاخوری

شکر 1 قاشق چای‌خوری

کره 2 قاشق غذاخوری

نمک 1/4 قاشق چای‌خوری

تخم مرغ 3 عدد

شیر 2 پیمانه

طرز تهیه

1- آرد، پودر شکلات، شکر و نمک را در ظرفی الک کنید.

2- تخم مرغ و شیر را در یک ظرف دیگر با همزن برقی خوب ترکیب کنید، سپس مخلوط آرد و کره آب شده را به محتوای کاسه اضافه کنید.

3- یک تابه متوسط را روی ملایم قرار دهید. هنگامی که تابه داغ شد، 2 قاشق از مایه کرپ را وسط تابه بریزید. هنگامی که روی کرپ حباب ایجاد شد، کرپ را برگردانید.

4- وقتی کرپ کمی قهوه‌ای رنگ شد، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف دلخواهتان بگذارید.

شما می‌توانید کرپ را با انواع میوه، خامه، عسل، شکلات و... سرو کنید.

نوش جان!