مربا زردآلو، یکی از مرباهای خوشمزه و لذیذ است که می‌توانید در منزل تهیه و همراه با کره، خامه، کره بادام زمینی و... نوش جان کنید.

مواد لازم

زرد آلو  2 کیلوگرم

شکر 2 کیلوگرم

هل 5 عدد

چوب دارچین 2 عدد

طرز تهیه

1- زرد آلوها را بشویید، از وسط نصف کنید، هسته آن‌ها را دربیاورید و به اندازه دلخواه خرد کنید. 

2- در یک قابلمه تا نیمه آب بریزید و شکر را در آن بریزید و اجازه دهید بجوشد و قوام بیاید. سپس زردآلوها، هل و چوب دارچین را درون آن بریزید تا بپزد و غلیظ شود.

3- هنگامی که زردآلو پخت شعله را خاموش کنید و هل و چوب دارچین‌ها را در بیاورید.

4- بعد از آماده شدن مربا یک دستمال پارچه‌ای روی قابلمه بگذارید و برای 24 ساعت در دمای محیط قرار دهید. (نکته: در این مرحله از در قابلمه استفاده نکنید.)

5- بعد از 24 ساعت مربا را در ظرف شیشه‌ای خشک و تمیز بریزید و در یخچال بگذارید.