کیک اسفنجی دارچین و وانیل، یکی از کیک‌های خوشمزه‌ و ساده‌ای است که برای صبحانه انتخاب مناسبی است؛ و معمولا همراه با چای یا قهوه سرو می‌شود.

 مواد لازم

آرد 3 پیمانه

شیر 1 پیمانه

شکر 2 پیمانه

کره 250 گرم

تخم مرغ 4 عدد

وانیل 1 قاشق چای‌خوری

بیکینگ پودر 4 قاشق چای‌خوری

نمک نصف قاشق چای‌خوری

شکر 2 قاشق غذاخوری

دارچین 3 قاشق مرباخوری

طرز تهیه

1- فر را روشن؛ و روی درجه 180 تنظیم کنید تا گرم شود.

2- در یک کاسه آرد، 1 قاشق مرباخوری دارچین، بیکینگ پودر و نمک را به هم مخلوط و 2 بار الک کنید.

3- در یک کاسه دیگر، کره و شکر را با هم ترکیب کنید و برای 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا رنگ مایه کرم شود و کش بیاید.

4- تخم مرغ‌ها را یکی یکی به مایه کیک اضافه کنید؛ و 5 تا 10 دقیقه با (دور تند) همزن بزنید تا مواد خوب مخلوط و یک‌دست شوند.

5- کمی آرد و کمی شیر (به همین صورت تمام مواد) را قاشق قاشق به مایه کیک اضافه کنید؛ و مخلوط را به آرامی و در یک جهت هم بزنید و در نهایت وانیل را اضافه کنید.

6- قالب کیک را خوب چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید؛ مایه کیک را داخل قالب بریزید و سطح کیک را با قاشق صاف کنید و داخل فری که از قبل گرم شده‌است به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید.

نکته: کیک را پس از 15 دقیقه هر از گاهی چک کنید تا ته نگیرد و نسوزد.

7- کیک آماده شده را از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شود. سپس از قالب خارج کنید و اجازه دهید خوب خنک شود.

8- 2 قاشق غذاخوری شکر و 2 قاشق مرباخوری دارچین را با هم مخلوط کنید و روی کیک بپاشید. سپس کیک را در ظرف دلخواه بگذارید و سرو کنید.

نوش جان!