فرنی آرد برنج، یکی از دسرهای سنتی و محبوب ایرانی است؛ که انتخاب خوب و مناسبی برای صبحانه یا میان وعده است. شما می‌توانید روش تهیه این مدل فرنی را در این مطلب بخوانید.

مواد لازم

شیر 4 لیوان

آرد برنج 4 قاشق غذاخوری

گلاب یا عرق بهار نارنج 4 قاشق غذاخوری

شکر 8 قاشق غذاخوری

دارچین 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه 

1- آرد برنج، شکر و گلاب را با شیر سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند؛ سپس درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا به جوش بیاید.

2- پس از به جوش آمدن باز هم مخلوط کنید تا مواد یک دست و غلیظ شوند.

3- فرنی آماده شده را در ظرف دلخواه بریزید و اجازه دهید در دمای محیط سرد شود. روی فرنی را با دارچین، گل سرخ و...تزئین و سرو کنید.

نوش جان!