اگر طرفدار پن کیک هستید و دوست دارید طعم جدید و منحصر به فردی از این صبحانه دوست داشتنی را امتحان کنید، پن کیک سیب انتخابی لذیذ و خوشمزه است که باید آن را در منزل تهیه و نوش جان کنید. شما می‌توانید روش درست کردن آن را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

آرد 2 پیمانه

شیر 2 لیوان

تخم مرغ 2 عدد

کره آب شده 4 قاشق غذاخوری

شکر 2 قاشق غذاخوری

وانیل 1 قاشق چای‌خوری

بیکینگ پودر 2 قاشق چای‌خوری

نمک 1/2 قاشق چای‌خوری

سیب 2 عدد

دارچین 1 قاشق مرباخوری

پودر قند کمی برای تزئین

طرز تهیه

1- مواد خشک (آرد، شکر، بیکینگ پودر، وانیل و نمک) را داخل یک کاسه مخلوط کنید و در کاسه‌ای دیگر شیر، تخم مرغ و روغن را مخلوط کنید.

2- ترکیبات را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد یک‌دست شوند.

3- یک ماهیتابه کوچک را روی حرارت متوسط قرار دهید و داخل آن را با کره چرب کنید. سیب‌های حلقه حلقه شده را کف ماهیتابه بچینید. روی آن دارچین بپاشید؛ تفت دهید و پشت و رو کنید.

4- به وسیله ملاقه از مایه پن کیک بردارید و روی سیب‌ها بریزید و تمام سطح ماهیتابه را با آن پر کنید. (باید توجه داشته باشید که
پن کیک ضخیم نشود.)

5- هنگامی که سطح پن‌ کیک حباب زد آماده برگرداندن است. پن‌ کیک را برگردانید تا طرف دیگرش هم آماده شود.

6- پن‌کیک آماده شده را داخل بشقاب قرار دهید و با مقداری پودر قند، خامه و … تزئین و سرو کنید.

نوش جان!