این فصل بهترین زمان برای تهیه مربا توت سفید است، پس اگر طرفدار این میوه خوشمزه هستید می‌توانید این مربا را تهیه و تمام فصل‌ها آن را نوش جان کنید.

مواد لازم

توت سفید شسته شده 1 کیلو

آبلیمو تازه 2 قاشق غذاخوری

شکر سفید 1 کیلو

آب 8 پیمانه

طرز تهیه

1- یک لایه از توت و یک لایه از شکر را در یک ظرف بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید و در ظرف را با یک پارچه ببندید و آن را 24 ساعت در جای خنک قرار دهید.

2- مخلوط توت، شکر و آب را بجوشانید تا خوب غلیظ شود. (هنگام جوشیدن کف ایجاد می‌شود که باید آن را بگیرید)؛ سپس آبلیمو را اضافه کنید و مربا را هم بزنید و در نهایت از روی حرارت بردارید.

3- بعد از آماده شدن مربا یک دستمال پارچه‌ای روی قابلمه بگذارید و برای 24 ساعت در دمای محیط قرار دهید. (نکته: در این مرحله از در قابلمه استفاده نکنید.)

4- بعد از 24 ساعت مربا را در ظرف شیشه‌ای خشک و تمیز بریزید و در یخچال بگذارید.

نوش جان!