شناسه : ۶۸۵۷۶۴ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۵۲
مربا توت سفید
این فصل بهترین زمان برای تهیه مربا توت سفید است، پس اگر طرفدار این میوه خوشمزه هستید میتوانید این مربا را تهیه و تمام فصلها آن را نوش جان کنید.
این فصل بهترین زمان برای تهیه مربا توت سفید است، پس اگر طرفدار این میوه خوشمزه هستید میتوانید این مربا را تهیه و تمام فصلها آن را نوش جان کنید.
مواد لازم
توت سفید شسته شده 1 کیلو
آبلیمو تازه 2 قاشق غذاخوری
شکر سفید 1 کیلو
آب 8 پیمانه
طرز تهیه
1- یک لایه از توت و یک لایه از شکر را در یک ظرف بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید و در ظرف را با یک پارچه ببندید و آن را 24 ساعت در جای خنک قرار دهید.
2- مخلوط توت، شکر و آب را بجوشانید تا خوب غلیظ شود. (هنگام جوشیدن کف ایجاد میشود که باید آن را بگیرید)؛ سپس آبلیمو را اضافه کنید و مربا را هم بزنید و در نهایت از روی حرارت بردارید.
3- بعد از آماده شدن مربا یک دستمال پارچهای روی قابلمه بگذارید و برای 24 ساعت در دمای محیط قرار دهید. (نکته: در این مرحله از در قابلمه استفاده نکنید.)
4- بعد از 24 ساعت مربا را در ظرف شیشهای خشک و تمیز بریزید و در یخچال بگذارید.
نوش جان!