گراتن کدو سبز، خوراکی خوشمزه و گیاهی است که برای گیاه‌خوران انتخابی متفاوت و لذیذ محسوب می‌شود. روش تهیه این غذای خوش طعم و سالم را می‌توانید در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

کدو سبز متوسط 4 عدد

قارچ 150 گرم

سیر 4 حبه

پیاز 1 عدد

سس بشامل 2 لیوان

پنیر موزارلا 1 لیوان

پنیر پارمزان 1/2 لیوان

نمک، فلفل سیاه و روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه

1- پیاز را نگینی خرد کنید و آن را با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود، سپس با مقداری زردچوبه سرخ کنید.

2- کدوها را خوب بشویید و حلقه حلقه کنید.

3- کدو و قارچ خرد کرده را به همراه سیر له شده، نمک و مقداری فلفل با پیاز داغ مخلوط کنید.

4- سبزیجات را در یک پیرکس بریزید. سس بشامل را تهیه کنید و روی آن بریزید.

5- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

6-  روی گراتن را با پنیر موزارلا و پارمزان بپوشانید. سپس برای 35 تا 40 دقیقه داخل فر بگذارید تا گراتن آماده شود.

7- گراتن آماده شده را از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شود، سپس سرو و نوش جان کنید.

برای تهیه سس بشامل این مطلب را بخوانید.