لوبیا پلو یکی از لذیذترین و محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که از لوبیا، گوشت و برنج تهیه می‌شود. شما می‌توانید با استفاده از این دستورپخت لوبیا  پلویی خوشمزه و خوش طعم تهیه کنید.

مواد لازم

لوبیا سبز تازه نگینی خرد شده 500 گرم

گوشت خورشتی ریز 300 گرم

پیاز 1 عدد

برنج 5 پیمانه

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

زعفران دم شده 2 قاشق غذاخوری

زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری

دارچین 1 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

روغن حیوانی یا کره به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- پیاز را نگینی خرد کنید و همراه با کمی روغن  تفت دهید. سپس گوشت و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید.

2- هنگامی که رنگ گوشت تغییر کرد، لوبیا سبز را اضافه کنید و تفت دهید.

3- پس از 5 دقیقه رب گوجه فرنگی و 1/2 لیوان آب جوش اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید گوشت به مدت 4-5 ساعت کاملا بپزد و مایه لوبیا پلو جا بیفتد، سپس نمک را اضافه کنید.

4- برنج پاک شده و شسته شده را که خیس کرده‌اید همراه با آب در حال جوش بپزید و آبکش کنید.

5- لایه لایه برنج، مایه لوبیا و زعفران (ترکیب شده با آب) را در قابلمه بریزید و در آخر روی آن دارچین بپاشید.

6- قابلمه را روی شعله متوسط بگذارید تا بخار کند؛ سپس دم‌کنی بگذارید و صبر کنید تا برنج دم بکشد.

7- در آخر روغن حیوانی یا کره را آب کنید و روی برنج بریزید.

لوبیا پلو را در ظرف دلخوه بریزید و سرو کنید.

نوش جان!