لوبیا پلو یکی از لذیذترین و محبوبترین غذاهای ایرانی است که از لوبیا، گوشت و برنج تهیه میشود. شما میتوانید با استفاده از این دستورپخت لوبیا پلویی خوشمزه و خوش طعم تهیه کنید.
مواد لازم
لوبیا سبز تازه نگینی خرد شده 500 گرم
گوشت خورشتی ریز 300 گرم
پیاز 1 عدد
برنج 5 پیمانه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم شده 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
روغن حیوانی یا کره به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- پیاز را نگینی خرد کنید و همراه با کمی روغن تفت دهید. سپس گوشت و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید.
2- هنگامی که رنگ گوشت تغییر کرد، لوبیا سبز را اضافه کنید و تفت دهید.
3- پس از 5 دقیقه رب گوجه فرنگی و 1/2 لیوان آب جوش اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید گوشت به مدت 4-5 ساعت کاملا بپزد و مایه لوبیا پلو جا بیفتد، سپس نمک را اضافه کنید.
4- برنج پاک شده و شسته شده را که خیس کردهاید همراه با آب در حال جوش بپزید و آبکش کنید.
5- لایه لایه برنج، مایه لوبیا و زعفران (ترکیب شده با آب) را در قابلمه بریزید و در آخر روی آن دارچین بپاشید.
6- قابلمه را روی شعله متوسط بگذارید تا بخار کند؛ سپس دمکنی بگذارید و صبر کنید تا برنج دم بکشد.
7- در آخر روغن حیوانی یا کره را آب کنید و روی برنج بریزید.
لوبیا پلو را در ظرف دلخوه بریزید و سرو کنید.
نوش جان!