خورشت قیمه با سیب زمینی، یکی از خوشمزه‌ترین و متداول‌ترین خورشت‌های ایرانی است. شما می‌توانید روش تهیه این خورشت لذیذ و محبوب را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

گوشت خورشتی 400 گرم

پیاز بزرگ 1 عدد

لپه 1 پیمانه

سیب زمینی 3 عدد

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

لیمو عمانی 2 عدد

زعفران دم کرده 1 قاشق چای‌خوری

دارچین 1/2 قاشق چای‌خوری

زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- لپه را از شب قبل با مقداری آب کنار بگذارید تا خیس بخورد و تا روز بعد چند بار آب را تعویض کنید.

2- پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید، سپس زردچوبه و گوشت خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس کمی آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید بپزد.

3- لپه‌ها را در یک قابلمه دیگر با چند لیوان آب بپزید تا نرم شود.

4- هنگامی که لپه‌ها کمی نرم شد همراه با رب گوجه فرنگی و لیمو عمانی به گوشت اضافه کنید.

5- سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید. سپس با روغن سرخ کنید.

6- خورشت را با نمک و فلفل و دارچین مزه‌دار کنید.

7- هنگامی که خورشت جا افتاد، آن را در ظرف دلخواه بریزید و سیب زمینی را به آن اضافه و همراه با برنج سرو کنید.

نوش جان!