کوکو سبزی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که معمولا به صورت ساندویچی یا همراه با سبزی پلو سرو می‌شود. این کوکو بسیار خوشمزه و لذیذ است و همراه با زرشک و گردو طعم و مزه‌ای منحصر به فرد دارد.

مواد لازم

سبزی کوکو (تره، گشنیز، جعفری، شوید، پیازچه) 500 گرم

تخم مرغ 3 عدد

سیر 2 حبه

بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای‌خوری

نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

زرشک و گردو به میزان دلخواه (اختیاری)

طرز تهیه

1- در یک کاسه تخم مرغ‌ها را بشکنید و خوب هم بزنید. سبزی خرد شده، بیکینگ پودر، سیر له شده، کمی زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند. (اگر تمایل دارید زرشک و گردو را اضافه کنید.)

2- داخل یک ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

3- کوکو را داخل تابه بریزید و پخش کنید و در آن را بگذارید.

4- شعله را زیاد کنید تا مایه کوکو سفت شود.  سپس حرارت را ملایم کنید تا یک روی کوکو کاملا بپزد و سرخ شود. وقتی یک روی کوکو سرخ شد آن را به اندازه‌های دلخواه برش بزنید و کوکو را برگردانید تا روی دیگر کوکو هم آماده شود.

کوکو را در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.

نوش جان!