شناسه : ۶۸۵۹۶۸ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۵۹
جوجه چینی
جوجه چینی یکی از خوشمزهترین و لذیذترین غذاهایی است که همه دوست دارند و میتوانید به سادگی در منزل تهیه و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید.
جوجه چینی یکی از خوشمزهترین و لذیذترین غذاهایی است که همه دوست دارند و میتوانید به سادگی در منزل تهیه و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید.
مواد لازم
فیله مرغ 500 گرم
آرد ذرت 1/3 لیوان
آرد گندم 1/2 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
ماءالشعیر ساده 2 لیوان
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- آرد گندم و ذرت، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
2- ماءالشعیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک مایه غلیظ به دست بیاید.
3- فیله مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید و در خمیر بریزید و کاملا درون آن آغشته کنید و به مدت 2-3 ساعت در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد.
4- روغن سرخ کردنی را در یک قابلمه کوچک بریزید و اجازه دهید کاملا داغ شود؛ سپس فیلههای آغشته به مواد را یکی یکی داخل روغن بیندازید و هنگای که طلایی شد از روغن در بیاورید و با سیب زمینی، سس و سبزیجات دلخواه سرو کنید.
نوش جان!