شناسه : ۶۸۶۳۴۷ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۵۶
دلمه فلفل، اسفناج و کینوآ
این مدل دلمه طعم و مزهای جدید و منحصر به فرد دارد و برای طرفداران غداهای بدون گوشت بسیار دلچسب و مناسب است.
این مدل دلمه طعم و مزهای جدید و منحصر به فرد دارد و برای طرفداران غداهای بدون گوشت بسیار دلچسب و مناسب است.
مواد لازم
فلفل دلمهای بزرگ 3 عدد
اسفناج خرد شده 1 و 1/2 پیمانه
پیاز خرد شده 1 عدد کوچک
سبزی معطر خشک 2 قاشق مرباخوری
دانه کینوآ 1/4 پیمانه
پنیر پیتزا 1 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
1- فر را روشن کنید و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
2- پیاز خرد شده را همراه با کمی روغن تفت دهید.
3- فلفل دلمهایها را از وسط نصف کنید و دانههای آنها را خارج کنید. فلفلهای نصف شده را روی سینی فر بچینید.
4- اسفناج، دانه کینوآ، نمک، فلفل، پیاز داغ و سبز خشک را با هم مخلوط کنید و داخل فلفل دلمهای از وسط نصف شده بریزید و روی آن پنیر پیتزا بپاشید.
5- دلمهها را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا آمده شود. سپس از فر بیرون بیاورید و سرو کنید.
نوش جان!