این مدل دلمه طعم و مزه‌ای جدید و منحصر به فرد دارد و برای طرفداران غداهای بدون گوشت بسیار دلچسب و مناسب است.

مواد لازم

فلفل دلمه‌ای بزرگ 3 عدد

اسفناج خرد شده 1 و 1/2 پیمانه

پیاز خرد شده 1 عدد کوچک

سبزی معطر خشک 2 قاشق مرباخوری

دانه کینوآ  1/4 پیمانه

پنیر پیتزا 1 پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

1- فر را روشن کنید و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

2- پیاز خرد شده را همراه با کمی روغن تفت دهید.

3- فلفل دلمه‌ای‌ها را از وسط نصف کنید و دانه‌های آنها را خارج کنید. فلفل‌های نصف شده را روی سینی فر بچینید. 

4- اسفناج، دانه کینوآ، نمک، فلفل، پیاز داغ و سبز خشک را با هم مخلوط کنید و داخل فلفل دلمه‌ای از وسط نصف شده بریزید و روی آن پنیر پیتزا بپاشید.

5- دلمه‌ها را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا آمده شود. سپس از فر بیرون بیاورید و سرو کنید.

نوش جان!