پاناکوتا یا Panna cotta یک پودینگ ساده است که با لبنیات غلیظ شده همراه ژلاتین تهیه میشود.این دسر یک دسر ایتالیایی است. پاناکوتا به ایتالیایی به معنی خامه ی پخته شده است، زیرا در گذشته با کمک خامه غلیظ آن را درست میکردند.
دسر پاناکوتا در بین مردم محبوبیت زیادی کسب کرده است و یکی از دسرهای خوشمزهاست که امروزهه در بسیاری از کافهها و رستورانها یافت میشود.
برای تزئین و مزه دار کردن پاناکوتا میتوانید از گزینههای بسیاری از جمله آجیل، میوه، پودر دارچین یا هر چیز دیگری که مطابق میل شماست استفاده کنید و همین مسئله است که پاناکوتا را به یک دسر فوقالعاده و هیجان انگیز تبدیل کرده است.
مواد لازم برای پانانات:
- یک عدد پاناکوتا کاله (بیشتر بدانیم)
- 10 گرم ژلاتین
- 300 گرم کیک اسفنجی
- یک چهارم فنجان گردو خرد شده
- نصف فنجان خلال بادام
- 100 گرم شکر
- 150 گرم خامه
- 50 گرم کره
طرز تهیه پانانات با استفاده از پاناکوتا
پاناکوتا را به صورت قالبی از جعبه خارج کنید و دو اسلایس از آن ببرید و داخل یک قابلمه که روی حرارت گذاشتهاید بریزید و آن را هم بزنید و اجازه دهید تا کامل آب شود. سپس ژلاتین را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
در مرحلهی بعدی کیک اسفنجی را پودر کنید و آن را درون یک کاسه بریزید و مخلوط پاناکوتا و ژلاتین را درون آن بریزید و خوب هم بزنید.
یک ورق روغنی را درون یک ظرف بگذارید و مخلوط به دست آمده را روی آن بریزید و با چاقو روی سطح ظرف پخشش کنید و روی آن را صاف کنید و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
گردوهای خرد شده و خلال بادامها را درون یک تابه بریزید و آنها را کمی تفت دهید.
درون یک تابهی دیگر شکر را بریزید و بعد از اینکه شکرها به حالت کاراملی در آمد خامه و کره را به آن اضافه کنید و اجازه دهید خامه و کره آب شوند و سپس این مخلوط را خوب هم بزنید.
مخلوط پانا کوتا را از یخچال خارج کنید و مخلوط شکر و خامه و کره را روی آن بریزید و سطح آن را صاف کنید سپس گردوها و خلال بادامها را روی آن بریزید و باز هم برای یک ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از یک ساعت آن را از یخچال خارج کنید و به ظرف سروتان انتقال دهید و از خوردن آن لذت ببرید.