پیاز سوخاری یکی از خوشمزه‌ترین و لذیذترین انواع سوخاری‌ها است که معمولا به عنوان پیش غذا یا دورچین غذا سرو می‌شود. شما می‌توانید طرز تهیه این پیش غذای هیجان انگیز را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

پیاز 2 عدد

تخم مرغ 2 عدد

شیر 1 لیوان

آرد سفید 1 لیوان

پودر سوخاری 1 لیوان

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

  • پیازها را بشویید و به صورت حلقه‌های درشت خرد کنید.
  • در یک کاسه شیر، تخم مرغ،  آرد سفید و نمک و فلفل را مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یک مایه غلیظ به دست بیاید.
  • یک قابلمه کوچک را تا نیمه از روغن پر کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.
  • پیازها را داخل مایه آماده شده بزنید، سپس در  آرد سوخاری بغلتانید و داخل قابلمه روغن داغ بیندازید. پس از اینکه طلایی شد از روغن خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود.

پیازها را به همین ترتیب آماده کنید و با سس و سبزیجات دلخواه سرو کنید. نوش جان!