سالاد اسفناج و تخم مرغ، سرشار از آهن؛ پروتئین و انرژی است و برای یک وعده شام رژیمی و سبک یا پیش غذا بسیار مناسب است.

مواد لازم

اسفناج شسته و پاک شده 200 گرم

تخم مرغ پخته 2 عدد

گوجه فرنگی 1 عدد

پیاز بنفش 1 عدد

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

لیموترش 1 عدد

پودر پاپریکا 1 قاشق چای‌خوری

نعنا خشک 1 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- تخم مرغ پخته، گوجه فرنگی و پیاز را به اندازه دلخواه خرد کنید و با اسفناج شسته و پاک شده مخلوط کنید.

2- پاپریکا، روغن زیتون، آب لیموترش تازه، نمک، فلفل و نعنا خشک را با هم مخلوط کنید تا سسی یک‌دست شود؛ سپس روی سالاد بریزید و سرو کنید.

نوش جان!