اسپاگتی و سس پستو یکی از غذاهای مشهور و خوشمزه ایتالیایی است که در سرتاسر جهان مشهور و محبوب است و شما می‌توانید با دستورپخت زیر آن را در منزل تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم

اسپاگتی 400 گرم

پودر پنیر پارمزان 1 لیوان

برگ ریحان خرد شده 2 لیوان

پنیر پارمزان رنده شده 1/2 پیمانه

سیر 4 حبه

 گردو 1/2 پیمانه

روغن زیتون 1/2 پیمانه

نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه

1- گردوها را داخل میکسر بریزید و خوب میکس کنید.

2- ریحان خرد شده، گردو، سیر و پنیر پارمزان را داخل میکسر بریزید. روغن زیتون را کم کم اضافه کنید و هم بزنید. پس از اینکه سس یک‌دست شد نمک و فلفل را اضافه کنید.

3- اسپاگتی را طبق دستور روی بسته‌بندی بپزید و آبکشی کنید.

4- سس پستو و پنیر پارمزان را به اسپاگتی پخته شده اضافه کنید و هم بزنید. سپس در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.

نوش جان!