کوکو سیب زمینی گشنیز، طعم و مزه‌ای لذیذ دارد و عطر گشنیز همراه با پاپریکا و پودر سیر ترکیبی فوق‌العاده می‌سازد. روش تهیه این غذای خوشمزه و آسان را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

سیب زمینی 4 عدد

 گشنیز 2 قاشق غذاخوری 

آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری 

تخم مرغ 2 عدد

پودر پاپریکا 1 قاشق چای‌خوری

پودر سیر 1 قاشق چای‌خوری

زعفران آب شده 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- سیب زمینی‌ها را بپزید و پوست بگیرید و با گوشتکوب له کنید.

2- سیب زمینی‌های له شده را همراه با تخم مرغ، گشنیز خرد شده، آرد سوخاری، پاپریکا، پودر سیر، زعفران، نمک و فلفل داخل کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید تا مایه کوکو آماده شود.

3- مقداری از مایه کوکو بردارید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شود ،تمام کوکوها را به همین صورت آماده کنید.

4- کوکوهای سیب زمینی آماده شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس در ظرف بچینید و همراه با سبزیجات و سس دلخواه سرو کنید.

نوش جان!