شناسه : ۶۸۸۶۵۵ - سه شنبه ۵ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۱۰
اسپاگتی عدس
اسپاگتی عدس، خوراکی گیاهی است که به دلیل داشتن عدس حاوی مقادیر زیادی آهن و روی است و روشی ابتکاری برای گنجاندن عدس در وعده غذایی کودکان محسوب میشود و برای گیاهخواران یا کسانی که رژیم غذایی دارند انتخابی سالم و پرانرژی است.
اسپاگتی عدس، خوراکی گیاهی است که به دلیل داشتن عدس حاوی مقادیر زیادی آهن و روی است و روشی ابتکاری برای گنجاندن عدس در وعده غذایی کودکان محسوب میشود و برای گیاهخواران یا کسانی که رژیم غذایی دارند انتخابی سالم و پرانرژی است.
مواد لازم
عدس 1 لیوان
پیاز 1 عدد
سیر 4 حبه خرد شده
گوجه فرنگی 2 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
ریحان خرد شده 1 قاشق غذاخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
1- عدس را همراه با کمی آب، نمک و فلفل در یک قابلمه کوچک بریزید و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید و به مدت 1 ساعت عدس را بپزید.
2- روغن زیتون را در یک قابلمه دیگر بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید. پیاز نگینی خرد شده، سیر له شده، آویشن، ریحان، نمک و فلفل را داخل روغن بریزید و تفت بدهید.
3- رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و 3-2 دقیقه تفت بدهید. سپس گوجه فرنگی خرد شده و عدس را به بقیه مواد اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه با شعله ملایم بپزید.
4- اسپاگتی را طبق دستور روی بستهبندی بپزید و آبکشی کنید.
5- سس عدس را به آن اضافه کنید و روی آن مقداری جعفری خرد شده و پنیر پارمزان بپاشید و سرو کنید.
نوش جان!