اسپاگتی عدس، خوراکی گیاهی است که به دلیل داشتن عدس حاوی مقادیر زیادی آهن و روی است و روشی ابتکاری برای گنجاندن عدس در وعده غذایی کودکان محسوب می‌شود و برای گیاه‌خواران یا کسانی که رژیم غذایی دارند انتخابی سالم و پرانرژی است.

مواد لازم

عدس 1 لیوان

پیاز 1 عدد

سیر 4 حبه خرد شده

گوجه فرنگی 2 عدد

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

ریحان خرد شده 1 قاشق غذاخوری

آویشن 1 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

1- عدس را همراه با کمی آب، نمک و فلفل در یک قابلمه کوچک بریزید و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید و به مدت 1 ساعت عدس را بپزید.

2- روغن زیتون را در یک قابلمه دیگر بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید. پیاز نگینی خرد شده، سیر له شده، آویشن، ریحان، نمک و فلفل را داخل روغن بریزید و تفت بدهید.

3- رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و 3-2 دقیقه تفت بدهید. سپس گوجه فرنگی خرد شده و عدس را به بقیه مواد اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه با شعله ملایم بپزید.

4- اسپاگتی را طبق دستور روی بسته‌بندی بپزید و آبکشی کنید.

5- سس عدس را به آن اضافه کنید و روی آن مقداری جعفری خرد شده و پنیر پارمزان بپاشید و سرو کنید.

نوش جان!