کوکی لیمویی همراه با چای یا قهوه عصرانه و میان وعده‌ای خوب و لذیذ است که به سادگی تهیه می‌شود و طعم و مزه‌ای عالی دارد. برای تهیه این کوکی مطلب زیر را بخوانید.

مواد لازم

آرد سفید 1 و 1/4 پیمانه

نشاسته ذرت 1/3 پیمانه

شکر 1/2 پیمانه

کره 4 قاشق غذاخوری

سفیده تخم مرغ 1 عدد

عصاره وانیل 1 قاشق چای‌خوری

لیموترش 1 عدد

بیکینگ پودر 2 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- در یک کاسه شکر و کره را با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود. سفیده تخم مرغ و عصاره وانیل را اضافه کنید و مجددا هم بزنید.

2- آب لیموترش را بگیرد و قسمت زرد پوست آن را رنده کنید.

3- آب و پوست لیمو را همراه با آرد، نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.

4- فر را روشن کنید و در دمای 170 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

5- کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و یک قاشق از مایه کوکی را بردارید و  کاغذ روغنی قرار دهید و با پشت  لیوان فشار دهید تا پهن شود و به شکل دایره در بیاید.

5- سینی را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا کوکی آماده شود. سپس از فر در بیاورید و اجازه دهید تا خنک شود.

نوش جان!