کوکو سیب زمینی شکم‌پر یکی از غذاهای متفاوت و خوشمزه‌ای است که برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی شما انتخابی مناسب محسوب می‌شود. داخل کوکو را می‌توان با گوشت، انواع سبزیجات و دیگر مواد دلخواه پر کرد. در این مطلب می‌توانید روش تهیه کوکو سیب زمینی گوشت را بخوانید.

مواد لازم

سیب‌ زمینی 5 عدد

گوشت چرخ کرده 150 گرم

تخم مرغ 3 عدد 

پیاز 1 عدد

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری

پودر آویشن، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

1- سیب زمینی‌ها را بشویید و همراه با کمی آب داخل قابلمه بریزید و با شعله متوسط بپزید.

2- پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید.

3- گوشت چرخ کرده و مقداری زردچوبه را اضافه کنید و انقدر تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

4- نمک، فلفل، آویشن و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت کاملا آماده شود.

5-سیب‌ زمینی‌های پخته را پوست بگیرید و بکوبید تا له شود. تخم مرغ و نمک را به سیب زمینی‌های له شده اضافه کنید و خوب ورز دهید تا یک‌دست شوند.

6-  داخل یک ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. مقداری از سیب زمینی بردارید و کف دست پهن کنید.

7- مقداری از مایه گوشت روی سیب زمینی قرار دهید و سیب زمینی را از اطراف جمع کنید و به شکل بیضی در بیاورید، در آرد سوخاری بغلتانید، داخل روغن بیندازید و سرخ کنید. 

8- هنگامی که سیب زمینی طلایی شد از روغن در بیاورید و همراه با سبزیجات دلخواه و نان سرو کنید.

نوش جان!