شناسه : ۶۸۸۷۱۱ - سه شنبه ۵ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۲۸
بروسکتا بادمجان
بروسکتا یا بروشکتا، یک پیش غذای ایتالیایی است که از نان، گوجه فرنگی و ریحان تازه تهیه میشود و بسیار محبوب و خوشمزه است. اما این پیش غذای لذیذ را میتوان با بادمجان تهیه، و خوشمزگی آن را چند برابر کنید.
بروسکتا یا بروشکتا، یک پیش غذای ایتالیایی است که از نان، گوجه فرنگی و ریحان تازه تهیه میشود و بسیار محبوب و خوشمزه است. اما این پیش غذای لذیذ را میتوان با بادمجان تهیه، و خوشمزگی آن را چند برابر کنید.
مواد لازم
پودر پنیر پارمزان 200 گرم
بادمجان متوسط 2 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی 2 عدد
زیتون به میزان دلخواه
ریحان تازه خرد شده 3 قاشق غذاخوری
سیر 3 حبه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- بادمجانها را پوست بگیرید و هر بادمجان را از وسط به دو نیم تقسیم کنید. سپس همراه با کمی روغن تفت دهید یا در فر گریل کنید.
2- روی بادمجان سیر له شده، فلفل و نمک بریزید.
3- گوجهفرنگیها را به شکل دلخواه خرد کنید و همراه زیتون، ریحان و پنیر روی بادمجانها بگذارید. بروسکتاهای آماده شده را در ظرف دلخواه قرار دهید و سرو کنید.
نوش جان!