بروسکتا یا بروشکتا، یک پیش غذای ایتالیایی است که از نان، گوجه فرنگی و ریحان تازه تهیه می‌شود و بسیار محبوب و خوشمزه است. اما این پیش غذای لذیذ را می‌توان با بادمجان تهیه، و خوشمزگی آن را چند برابر کنید.

مواد لازم

پودر پنیر پارمزان 200 گرم

بادمجان متوسط 2 عدد

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

گوجه‌فرنگی 2 عدد

زیتون به میزان دلخواه

ریحان تازه خرد شده 3 قاشق غذاخوری

سیر 3 حبه

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- بادمجان‌ها را پوست بگیرید و هر بادمجان را از وسط به دو نیم تقسیم کنید. سپس همراه با کمی روغن تفت دهید یا در فر گریل کنید.

2- روی بادمجان سیر له شده، فلفل و نمک بریزید.

3- گوجه‌فرنگی‌ها را به شکل دلخواه خرد کنید و همراه زیتون، ریحان و پنیر روی بادمجان‌ها بگذارید. بروسکتاهای آماده شده را در ظرف دلخواه قرار دهید و سرو کنید.

نوش جان!